Automatizari porti


Automatizari porti batante

porti-3Automatizari de porti batante. Sistemele de deschidere automata a portilor batante sunt cunoscute sub numele generic de automatizari porti. Acestea sunt fabricate si oferite pentru destinatii variante de la uz rezidential pana la uz industrial. Caracteristicile de baza pentru alegerea corecta a sistemului de automatizare de poarta batanta sunt: tipul de deschidere (batanta sau culisanta), dimensiunea, greutatea si regimul de lucru (deschideri/ora).

Actionarea sistemelor de automatizari porti batante se poate face cu telecomanda, cartela acces, cod, cheie, buton sau cu controllere gsm care va permite deschiderea de la distanta a porti automate.

Se poate seta si pentru deschidere pietonala. In oferta noastra puteti gasii automatizari de porti cu brat fix sau exensibil, si automatizari porti cu brat articulat sau care se monteaza subteran pentru a nu strica designul proprietatii dumneavoastra.

Windoor este importator automatizari porti batante din Italia si Portugalia. Comercializam automatizari de porti batante de inalta calitate marca LIFE sau MOTORLINE pentru toate tipurile de porti existente. Mecanismul de inchidere si deschidere automat al portilor batante se actioneaza mai repede decat cel al portilor culisante. Costul de instalare si intretinere al unei automatizari de porti batante este destul de mic. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceaste automatizari au putine piese in miscare.

Automatizari porti culisante

1 (1)Automatizari porti culisante sau glisante. Portile de intrare automate reprezinta solutia optima în domeniu, ele asigurând un confort maxim, caracterizându-se prin rezistenta sporita la efractie, durata de viata ridicata si stabilitate în timp.

Windoor este unic importator de automatizari porti culisante LIFE si MOTORLINE, avem cele mai bune preturi si cea mai variata gama de automatizari porti culisante. Se pot folosii automatizari de porti culisante pentru porti intre 400 si 1200 de kilograme.  Alege automatizari pentru porti culisante / glisante de la noi.Tineti cont ca o automatizare de poarta va creste confortul dvs. dar si valoarea proprietatii si va aduce un iz de eleganta casei tale. Produse premium cu garantie 3 ani la preturi excelente.

Oferim manual de instalare in limba romana pentru automatizare poarta culisanta, si suport tehnic telefonic.

Automatizari usi garaj

Automatizari pentru usi garaj basculante sau sectionale cu telecomanda. Instalare usoara. Alegerea automatizarii se face in functie de marimea usii de garaj, iar kiturile vin pregatite pentru instalare cu 2 telecomenzi incluse. Se pot achiztiona separat telecomenzi.

Aceste automatizari de usi de garaj se preteaza pentru aplicatii rezidentiale sau aplicatii comerciale mici. Instaleaza o automatizare de usa de garaj de la noi si confortul tau va creste instantaneu. Cu ajutorul unei automatizari de usa de garaj nu trebuie sa te dai jos din masina in ploaie pentru a deschide usa de garaj. Sunt foarte usor de folosit si se pot deschide din telecomanda, optional se poate instala un controler gsm pentru a fi deschise cu ajutorul unui telefon mobil.

Accesorii automatizari porti

Accesorii pentru automatizarile de  porti. Puteti gasi aici feronerie , opritoare, fotocelule, lampa de semnalizare sau telecomenzi , receptoare radio externe sau ghidaje superioare pentru porti batante sau culisante.Producator consacrati LIFE, TAU, MotorLine, Telcoma.

Autoportanta in consola

Feronerie porti autoportante in cosola. Portile autoportante in consola combina rezistenta, rigiditatea, siguranta si designul modern. Pot fi usor adaptate pe diverse dimensiuni si deschideri. Designul poate urma atat linii clasice, drepte cat si elemente grafice sau forme geometrice divserse. Automatizarea unei porti autoportante in consola va fi aleasa in functie de dimensiunile portii si spatiul de inchidere. Kiturile de feronerie porti autoportante in consola mai jos.

Porti autoportante rezidentiale sau porti suspendate rezidentiale sunt ideale pentru inchiderea deschiderilor unde portile cu deschideri batante nu sunt permise.schita porti culisante.

Poarta autoportanta rezidentiala permite deschiderea si inchiderea ei fara sa atinga solul, acest lucru insemnand un avantaj deoarece nu vor mai fi probleme cu de punerile de zapada, gheata, pamant etc, factori ce ar influenta culisarea portilor.Sistemul de culisare a portilor suspendate rezidentiale este prevazut cu un sistem de culisare cu carucioare cu role si sina ce sustine poarta in interiorul careia are loc culisarea.

Portile autoportante suspendate rezidentiale sunt realizate cu cea mai moderna tehnologie in tehnica portilor, avand si un design atragator.

 

Culisare la sol

Feronerie pentru porti culisante la sol. Sina profil V incastrabila sau aplicata , role de culisare si ghidaje superioare pentru poarta ta culisanta. Produse zincate rezistente la apa ,produse de calitate superioara pentru deschiderea usoara a portii tai culisante. Sinele pot fi incastrate sau aplicate, rolele deculisare la fel pot fi aplicate sau incastrable in cadrul portii, si ghidaje superioare pentru a tine poarta in echilibru.

Bariere acces auto

Bariere acces auto. Pentru restictionarea accesului intr-o parcare privata se folosesc barierele electromecanice de diverse dimensiuni, iar pentru restrictionare accesului pentru un singur loc de parcare este foarte util blocatorul de parcare, care poate fi manual sau electromecanic comandabil din telecomanda.

De la un nou protagonist in domeniul automatizarilor, o noua gama de motoreductoare ale barierelor stradale: LIFE va prezinta SUPRA. In versiunea cu motor de 24 V cu bare pina la 5 m, aceasta famiglie de atuatori electromecanici uneste o ampla posibilitate de alegeri la o proiectare acurata si in orice detaliu, pentru a da nivele de calitate, estetica si functionalitate dintre cele mai avansate. Pentru ca a alege LIFE inseamna a urca in fi ecare zi o noua treapta in “home integration”: intrati si voi intr-o lume de siguranta, avantaje si emotii.

Telecomanda automatizare

Telecomanda automatizare poarta . Telecomenzi originale sau compatibile cu cele mai importante automatizari de pe piata.

Telecomanda automatizari : ALLDUCKS, ALLMATIC, ALLTRONIK, APERTO,PRIMATIC, ASA, AUREL, AVIDSEN, BANDY, BENINCA, BERNER, BESIDE, BFT, BLYSS, BRAVO, CAME, CARDIN, CASALI, CASIT, CDS, CELINSA, CHAMBERLAIN, CPS, DASPI, DEA, DELMA, DICKERT, DITEC, DOITRAND, DOMEXA, DORMA, DUCATI, ECOSTAR, EINHELL, ELBE, ELBER, ELCA, ELEK, ELSAMEC, EUROPE_AUTOMATISMES, EVOLOGY, FADINI, FDOITRAND, FERPORT, GBS, GENIUS, GIBIDI, GR, GULLIVER, HEXAGONE, HORMANN, HR, HYPERPHONE,  IUPPITER, JAY, KEY, KING_GATES, LABEL, LEB, LIFTMASTER, LINEAR, MARANTEC, MA_SYSTEM, MHOUSE, MONSEIGNEUR, MOOVO, MOTOSTAR, MPSTF2E, NICE, NOLOGO, NOVOFERM, OMEGA, OPEN_OUT, PRASTEL, PROEM, PROGET, PROTECO, PUJOL, QUASAR, REMOCON, RIB, RONDY, SEA, SEAV, SERAI, SIMBA, SOMFY, SOMMER, STAGNOLI, STARTEC, TAU, TECNOMATIC, TEDSEN, TELCOMA, TORAG, TORMATIC, TREMA, TUBAUTO, V2, WAYNE_DALTON, WELLER, ZULLAN